Te casatoresti in curand si ai nevoie de accesorii pentru ziua cea mare? La Calin Events, vei gasi voaluri, bijuterii si pantofi pentru mirese, dar si bijuterii si pantofi de seara/ocazie de cea mai buna calitate, la preturi foarte bune. Impreuna cu rochiile de mireasa din colectiile noastre, acestea reprezinta o declaratie personala a stilului tau.

Unul dintre lucrurile foarte importante, in afara de rochia de mireasa, respectiv rochia de seara, va fi accesorizarea acesteia. Indiferent ca este vorba despre o bijuterie deosebita purtata in par, o bratara sau un colier, ele trebuie sa completeze imaginea ta cu incredere si eleganta.

Accesoriile sunt exprimarea stilului tau si cu multa grija, dragoste si atentie, se vor transforma in amintiri legate de cea mai speciala zi din viata ta. Accesoriile Smycken, de la Calin Events, sunt dedicate femeilor care iubesc frumosul, unicitatea si atentia la detalii. Ele sunt inspirate de pasiunea pentru frumos si reusesc sa confere stil si prestanta fiecarei mirese care le poarta. Fiecare piesa este creata manual pentru a exprima acea stare care intregeste momentele speciale din viata ta.

Voalurile sunt realizate din cele mai fine materiale, cu aplicatii din dantela, cristale sau perle, asortate fiecarei rochii de mireasa in parte. De asemenea, am avut grija ca pantofii pe care ii oferim clientelor noastre sa fie realizati din cele mai bune materiale, pentru a fi comozi, dar si estetici si accesibili ca pret. 

Te asteptam in magazinele noastre din intreaga tara, pentru accesorii rochii de mireasa si rochii de seara/ocazie, care confera stil si eleganta oricarei reprezentante a sexului frumos.